Frukostglass med bär

Frukostglass med bär / A cup of coffee

Foto: Emmy Lundström Styling: Alexandra Vikström / A cup of coffee

När en jobbar mer eller mindre konstant plus försöker ha ett normalt socialt liv (aka njuta av sommaren som normala människor), får en ibland helt enkelt pausa vissa saker. Det kan vara gymmet som sätts på paus (skojar bara, vi besöker ej gym) eller det kan vara vår älskade blogg (som vi för övrigt är så glada över att den har fått uppmärksamhet i tidningar som Amelia och från grymma människor som Maria Soxbo, puss och tack för det).

Men ändå, det vore ett tjänstefel av oss att inte kika in här och tipsa er om sommarens godaste frulle: Yoghurtglass. Recept och bild tog vi fram för en reklamkampanj för Arla och givetvis måste vi dela med oss av receptet även här. Recept och recept. Det hela är så enkelt att det nästan är banalt.

Yoghurtglass med bär
Blanda björnbär och blåbär med naturell yoghurt. Mosa gärna bären lite innan du blandar dem med yoghurten, för mer smak. Häll upp i formar och låt stå i frysen i minst fyra timmar. Glass till frukost, check!

Njut nu av sommaren (som de normala människor ni är?)! Det ska vi göra, och kommer att kika in här lite sporadiskt framöver innan vi tar nya tag i augusti igen.