Tre snabba yoghurtskålar

Yoghurtskålar / A cup of coffee
Foto & styling: Emmy Lundström/ A cup of coffee
Ibland vill man bara att saker och ting ska gå snabbt. Detta inkluderar telefonköer och, ibland, frukosten. Den senare de gånger man är en zombie på morgonen och bussen går om 20 minuter (inträffar detta scenario även för er alldeles för ofta?). Dessa morgnar ser vi med bittra ögon på alla snygga och minutiöst utförda smoothiebowls som tapetserar vårt instagramflöde och erbjuder därför en helt ny lösning: Tre yoghurtskålar som är klara på under en minut. Och går lika snabbt att moffa i sig. Sänd oss en tacksam tanke när ni jäktar till bussen på full mage nästa gång.
Yoghurtskålar / A cup of coffee
Vaniljyoghurt med kokos och hallon
Tricket för att få yoghurten att smaka som en dessert? Blanda i en sked kokosmjölk och en gnutta vaniljpulver. Toppa med hallon och riven kokos.
Yoghurtskålar / A cup of coffee
Yoghurt med mandelsmör, banan och hasselnötter
Mandelsmör borde finnas i var persons kylskåp. Alltid. En klick av detta underbara smör i yoghurten och morgonen är räddad. Skiva bananer över och släng på hasselnötter. Här hittar du vårt superenkla recept på mandelsmör.
Yoghurtskålar / A cup of coffee
Yoghurt med citronzest, blåbär och granola
Det är ingen hemlighet att vi river citronskal i allt vi kommer åt. Det borde ni också göra, för det är sanslöst gott. Blanda citronzest och blåbär (frysta eller färska) i yoghurten och du har en pangfrulle. Toppa med fröer eller granola om du vill ha nåt som är lite mer mättande.