Om kaffe. Och allt som hör till.

A-cup-of-coffee
Foto: Emmy Lundström & Cecilia Magnusson
Vad är det första du tänker på när du slår upp ögonen på morgonen? För oss är det kaffe. Vin må vara livets dryck, men det känns lite väl tidigt att korka upp klockan sju på morgonen. Så i denna blogg kommer vi att hålla oss till kaffe. Och mat. För så här är det: Vi ÄLSKAR frukost. Smarriga smoothies, rostade bagels, god gröt, jordgubbar med mjölk – allt detta står högt upp på vår lista över det godaste man kan äta.Vi heter Emmy och Alexandra, är frilansande journalister, matnördar och bästa vänner. På A cup of coffee kommer vi att bjuda på frukost i alla dess former – alltifrån mackor som du slänger ihop på 30 sekunder till lyxiga pannkakor som bäst avnjuts en ledig söndag. Med en stor balja kaffe till så klart.

  • Isflingan

    Hurra!! Åh vad roligt med en blogg för den bästa måltiden som finns 🙂 Efter att ha följt (och varit mycket förtjust i) Emmys andra blogg ska det bli jättekul att se vad denna nya blogg kan erbjuda. Kommer definitivt testa de flesta av era recept då jag alltid letar efter ny frukostinspiration 🙂

    • alexandra

      Vad kul att höra, vi hoppas kunna inspirera massor! 🙂